De #1 Formule voor uw auto

Vakkundig onderhoud zorgt voor veiligheid op de weg. Wanneer u op vakantie gaat, óf een poleposition moet bemachtigen in de Grand Prix. Kennis, vakmanschap en state-of-art garage equipment zijn dan bepalend voor veiligheid. Bij CarProf vindt u dat allemaal: de #1 Formule voor alle automerken.

CarProf Zomerkrant

Zorgeloos op reis

Yes, de zomer! We trekken eropuit. Dichtbij huis of verder weg. We geven u graag een aantal tips om voorbereid op reis te gaan.

Zomercheck

Met de CarProf Zomercheck wordt uw auto op 13 cruciale punten gecheckt, zodat u daarna zorgeloos aan uw uitje of vakantie kunt beginnen.

Pret op de achterbank

Speciaal voor de kids heeft CarProf ook dit jaar weer een eigen(wijs) dik Doeboek gemaakt. Maar liefst 50 pagina’s vol spelletjes, puzzels, moppen, kleurplaten en tips om veilig aan het verkeer deel te nemen. Het Doeboek is te verkrijgen via uw eigen CarProf.

Pechhulp voor onderweg

Met pech langs de weg, u moet er niet aan denken. Met de CarProf 24/7 Pechhulp heeft u in Nederland en Europa de beste hulp voor onderweg. De voordelige pechhulppas is er voor alle klanten van CarProf.

Frisse lucht

Wist u dat uw airco regelmatig reiniging en onderhoud nodig heeft? Zo voorkomt u beslagen ramen, bacteriën en vieze geurtjes