CarProf Wiersema & Van Wouwe Hoofddorp

Welkom bij CarProf Wiersema & Van Wouwe Hoofddorp, de garage voor alle merken. U kunt bij ons autobedrijf in Hoofddorp terecht voor onder andere auto-onderhoud aan alle merken ongeachte leeftijd, de APK check Hoofddorp en autoreparatie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Japanse auto's. Bij Wiersema & van Wouwe hebben we service hoog in het vaandel. Bij onze autogarage kunt u ook terecht voor de aankoop van een nieuwe auto of occasion. Daarnaast bieden wij Private Lease, financieringen en verzekeringen aan. Maak eenvoudig online een afspraak bij ons autobedrijf.

 CarProf Wiersema & Van Wouwe | Auobedrijf Hoofddorp

Hier zijn wij specialist in

Met een seizoenscheck is uw auto klaar voor elk seizoen. Uw auto wordt op essentiële punten gecontroleerd, zodat u veilig op vakantie kunt gaan.

Bij de APK check (algemene periodieke keuring) wordt uw auto door CarProf Wiersema & Van Wouwe Hoofddorp getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie.

Net als de rest van de auto heeft ook uw airco regelmatig een reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd.

Openingstijden
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00

De beste occasions vindt u bij CarProf Wiersema & Van Wouwe Hoofddorp

Kies uit 37 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion