Welkom bij CarProf Valentijn Zaltbommel

  • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs
  • Vakkundige monteurs
  • Modernste apparatuur

Afspraak maken

CarProf Valentijn Zaltbommel is een full service autobedrijf met een sterke naam in de regio waar u terecht kunt met uw privé of leaseauto voor alles op het gebied van automobiliteit. U bent bij ons aan het juiste adres met alle merken auto's voor onderhoud, reparatie, diagnose, banden en uitlijnen, maar ook uw ADAS Radar Rijhulpsystemen kunnen wij voor u afstellen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies en bemiddeling rondom occasions en/of nieuwe auto's.

CarProf Valentijn Zaltbommel
BOVAG autobedrijf van het jaar
CarProf Valentijn Zaltbommel onderhoud

Winnaar BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 19'/20'

In 2019 wonnen wij de verkiezing voor het BOVAG onafhankelijk autobedrijf van het jaar. De jury zij o.a. het volgende over ons: “Wie wil leren hoe je bedrijfsprocessen tot in perfectie wil organiseren, moet beslist eens een kijkje gaan nemen bij CarProf Valentijn. Er wordt niets aan het toeval over gelaten en alles is tot de kleinste details overdacht. Er is flink geïnvesteerd in goede apparatuur die het mogelijk maakt ook moderne voertuigen alle denkbare service te bieden. Ook wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en aan veilig en ergonomisch werken. Het ontbreekt de medewerkers van Valentijn aan niets.”

Wij adviseren tijdig auto-onderhoud

De kans op gebreken aan uw auto worden vergroot als u niet tijdig en regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Hierdoor voorkomt u dat slijtage van onderdelen leidt tot onveilige situaties en onnodig hoge kosten. Wij kijken uw auto graag meerdere malen per jaar na zodat de auto in topconditie blijft.

Afspraak maken