CarProf Kessel Oudenbosch

Welkom bij CarProf Kessel Oudenbosch, de garage voor alle merken. U kunt bij ons terecht voor onder andere Auto-onderhoud aan alle merken ongeachte leeftijd, de APK-Keuring, reparatie, een aankoop-keuring, diagnose - storing, bandenservice (bandenwissel, bandenaanschaf, uitlijnen), schadeherstel en airco onderhoud. We controleren uw auto vooraf altijd goed op eventuele schades of mankementen aan het motorvoertuig. Wij geven vervolgens een gedegen advies en zorgen voor een goed overleg alvorens we de werkzaamheden starten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

CarProf Kessel Oudenbosch

Hier zijn wij specialist in

Bij de APK keuring wordt uw auto getest op de eisen voor veiligheid, milieu en registratie. De jaarlijkse APK-keuring is er om zeker te weten dat u weer veilig op weg kunt.

Net als de rest van de auto heeft ook uw airco regelmatig een reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd.

Met een seizoenscheck is uw auto klaar voor elk seizoen. Uw auto wordt op essentiële punten gecontroleerd, zodat u veilig op vakantie kunt gaan.

Openingstijden
maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00

De beste occasions vindt u bij CarProf Kessel Oudenbosch

Kies uit 8 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion