Uitlijnen auto Puttershoek
  • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs

  • A-merk onderdelen

  • 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon

Afspraak maken

Auto uitlijnen Puttershoek bij CarProf Jan Snel Puttershoek

Wanneer uw auto goed is uitgelijnd zal u dit merken in het brandstofverbruik en bandenslijtage. Het is daarom goed om uw auto te laten uitlijnen. Wij zorgen ervoor dat uw wielen worden bijgesteld voor een optimale wegligging van uw auto. Uw veiligheid staat bij ons voorop en een goede wegligging is hierbij erg belangrijk. De banden zijn tenslotte het enige onderdeel dat de weg raakt. Bij CarProf Jan Snel Puttershoek gebruiken we moderne apparatuur zodat de wielen exact kunnen worden afgesteld. Maak daarom een afspraak bij ons autobedrijf in Puttershoek

Kosten auto uitlijnen in Puttershoek

Onze monteurs werken met de meeste moderne apparatuur. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alle werkzaamheden aan uw auto bij CarProf Jan Snel Puttershoek professioneel worden uitgevoerd. Het uitlijnen van uw auto hoort daar ook bij. De kosten voor het uitlijnen verschilt per auto en model. Voor een prijsopgave voor uw auto kunt u het beste contact met ons opnemen.

Mailadres: [email protected]

Telefoonnummer: 078-6761177

Wanneer moet u de autobanden uitlijnen?

Er zijn verschillende momenten wanneer het goed is om uw auto te laten uitlijnen. Soms kunt u dit zelf merken:

  • Merkt u dat de auto naar links of rechts uitwijkt?
  • Stuurt de auto zwaar of licht?
  • Ziet u bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de autoband?
  • Bent u tegen een stoeprand of door een diepe kuil gereden?

Bij CarProf Jan Snel Puttershoek helpen wij u graag verder. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Uitlijnen auto Puttershoek

Wat is het verschil tussen auto uitlijnen en banden balanceren?

Naast uitlijnen auto kunnen we bij CarProf Jan Snel Puttershoek uw banden balanceren. Dit voor optimaal rijcomfort en veiligheid. Maar wat is het verschil tussen deze twee werkzaamheden?

  • Bij het uitlijnen van uw auto wordt er gekeken naar de stand van uw wielen. De wielen worden bijgesteld wat zorgt voor een optimale wegligging.
  • Het balanceren van uw autobanden voorkomt trillingen tijdens het rijden. Dit zorgt ervoor dat bij elke snelheid de wielen constant blijven draaien.

 

CarProf bandenwissel, bandenreparatie en aanschaf van nieuwe autobanden

Bij CarProf Jan Snel Puttershoek kunt u terecht voor een complete bandenservice. Ons autobedrijf in Puttershoek levert voordelige en kwalitatieve autobanden geschikt voor uw auto. Of het nu gaat om winterbanden, zomerbanden of all season banden. Heeft u een lekke band? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Mailadres: [email protected]

Telefoonnummer: 078-6761177

Afspraak maken

Uitlijnen auto Puttershoek