kenteken overschrijven Puttershoek
  • Snel en eenvoudig overschrijven
  • RDW-erkend autobedrijf
  • Kentekenloket Auto Check

[email protected] of 078-6761177

Kentekenloket Puttershoekeenvoudig uw kenteken overschrijven

CarProf Jan Snel Puttershoek is een erkend RDW Kentekenloket. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw auto overschrijven, schorsen of een schorsing beëindigen. Heeft u een auto gekocht? Kom dan langs en zet uw auto op naam. Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf en telt ruim 750 vestigingen in Nederland. Waaronder het loket bij ons autobedrijf in Puttershoek. Zo weet u dat alles goed geregeld is.

Wat is een Kentekenloket?

Nederland telt ruim 750 Kentekenloket vestigingen. Een Kentekenloket is altijd verbonden met een RDW-erkend autobedrijf. Mocht u vragen hebben, dan is er altijd iemand met de juiste kennis die u verder kan helpen. Dit maakt een Kentekenloket de ideale plek voor het overschrijven van uw kenteken. Is uw auto toe aan de APK-keuring? Dan kunt u eenvoudig een afspraak inplannen bij CarProf Jan Snel Puttershoek.

Uw auto overschrijven in 4 stappen:

  1. Vraag bij de verkoper het originele tenaamstellingsbewijs (deel IB) en het overschrijvingsbewijs of het kentekenbewijs op creditcardformaat en de tenaamstellingscode.
  2. Neem deze documenten mee naar het Kentekenloket, samen met uw legitimatiebewijs en rijbewijs.
  3. De medewerker zet het voertuig op uw naam en overhandigt het tenaamstellingsverslag. Op dit schriftelijk bewijs staan de eerste vier cijfers van de tenaamstellingscode. Ook krijgt u een vrijwaringsbewijs voor de verkoper.
  4. De volgende werkdag stuurt de RDW per post het nieuwe kentekenbewijs en het tweede deel van de tenaamstellingscode. Nu bent u officieel eigenaar van uw nieuwe auto, motor of scooter.

Auto Check

Heeft u een tweedehands auto gekocht van een particulier of een gebruikte auto gekocht bij een ander bedrijf? Dan wilt u niet direct voor onaangename verrassingen komen te staan. Wij bieden hiervoor de oplossing met de Kentekenloket Auto Check. Autopech is niet uit te sluiten, maar met onze Auto Check wordt deze kans verkleind. Meer informatie over de Kentekenloket Auto Check.

Wilt u meer weten over Kentekenloket? Neem gerust contact met ons op, we staan altijd voor u klaar! Of kijk op Kentekenloket.nl

kenteken overschrijven Puttershoek