CarProf Iriks Steenbergen

Welkom bij CarProf Iriks Steenbergen, de garage voor alle merken. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die continue worden bijgeschoold. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste apparatuur voor het beste resultaat voor uw auto. Bij ons kunt u onder andere terecht voor auto-onderhoud, de APK check en autoreparatie. Maar ook voor een aankoopkeuring, diagnose bij een storing en voor complete bandenservice. Zoekt u een nieuwe auto? We hebben een mooi en ruim assortiment occasions. Door onze betrokkenheid met klanten in combinatie met een transparant advies zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft tegen een zeer gunstig tarief. Ook zorgen we er voor dat enige mankementen uiterst professioneel verholpen worden.

CarProf Autobedrijf Iriks Steenbergen

Hier zijn wij specialist in

Net als de rest van de auto heeft ook uw airco regelmatig een reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd.

Met een seizoenscheck is uw auto klaar voor elk seizoen. Uw auto wordt op essentiƫle punten gecontroleerd, zodat u veilig op vakantie kunt gaan.

Openingstijden
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 16:00