Seizoenscheckklaar voor de winter en zomer

  • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs
  • Geen verrassingen
  • De nummer 1 in kwaliteit

Afspraak maken

Met een seizoenscheck is uw auto klaar voor elk seizoen. Uw auto wordt op essentiële punten gecontroleerd, zodat u veilig op vakantie kunt gaan. Ook als u niet op reis gaat, is het goed om de seizoenscheck te laten uitvoeren. Door het koude, warme, natte en droge weer wordt uw auto op verschillende manieren op de proef gesteld. U kunt de seizoenscheck ook combineren met het wisselen van de autobanden.

Seizoenscheck
Seizoenscheck

Wintercheck

Het wisselvallige weer in Nederland daagt uw auto extra uit. Zeker in de winter krijgt uw auto te maken met kou, sneeuw, ijs, gladheid en regen. CarProf zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt. Tijdens deze periode worden bijvoorbeeld de banden, accu, airco en remmen extra belast op de weg. Voor slechts €19,95 controleren wij onder andere deze punten, zodat u na de CarProf wintercheck weer comfortabel en met een veilig gevoel de weg op kunt.

Zomercheck

In de zomer gaan veel mensen met een volgeladen auto op weg naar hun welverdiende vakantiebestemming. Waar u ook naartoe gaat, u wilt op uw auto kunnen vertrouwen. Laat daarom van te voren onze CarProf zomercheck uitvoeren. Voor slecht €19,95 controleren onze monteurs uw auto op alle cruciale punten. Van airconditioning tot uw bandenspanning. Maar ook uw uitlaat en ruitenwissers controleren wij op goed functioneren of mogelijke storingen. Dankzij onze betrouwbare autotechnici, de juiste controleapparatuur en data van elk automerk, kunnen wij uw auto van binnen en van buiten zorgvuldig nakijken. U krijgt van ons een duidelijk rapport met aanbevelingen voor uw veiligheid om daarna zorgeloos naar uw vakantiebestemming te kunnen rijden.
 

Plan de seizoenschecken wij maken uw auto winter- of zomerklaar.

Maak een afspraak