CarProf Autobedrijf CarFix T&S Tiel

CarProf CarFix T&S Tiel

Welkom bij CarProf Carfix T&S Tiel, bij ons autobedrijf in Tiel is iedere auto welkom ongeacht merk en/of leeftijd. U kunt bij ons terecht voor onder andere auto-onderhoud, de APK check, autoreparatie en bandenservice (bandenwissel, bandenaanschaf, uitlijnen). Wij vinden het vooral belangrijk om een goede relatie op te bouwen met u als klant zodat u vol vertrouwen met uw auto naar ons autobedrijf komt. We werken onder het motto: Eerlijk = Eerlijk. We hopen uiteraard dat het u niet gebeurt, maar mocht u met autopech langs de weg staan, dan kunt u ook bij ons terecht met de CarProf Pechhulp service. Daarnaast bieden wij 24 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon.

Hier zijn wij specialist in

Bij de APK check (algemene periodieke keuring) wordt uw auto door CarProf CarFix T&S Tiel getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie.

Lees verder

Net als de rest van de auto heeft ook uw airco regelmatig een reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd.

Lees verder

Office hours

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 13:00
zondag Gesloten

De beste occasions vindt u bij CarProf CarFix T&S Tiel

Kies uit 20 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion