CarProf Bosklopper Doezum

CarProf Bosklopper Doezum

Welkom bij CarProf Bosklopper Doezum, de garage voor alle merken. Naast een full service programma waaronder auto onderhoud, apk check en auto reparatie voor alle automerken beschikt Bosklopper Doezum ook over een autoverhuurservice voor personenauto’s, busjes en kleine vrachtauto’s. Wij bieden onze klanten gemak. Sinds 2023 is autobedrijf Bosklopper aangesloten bij CarProf. Ook kan een werkplaats niet meer zonder speciale diagnose apparatuur, gereedschap en noem maar op. We gebruiken bij onderhoud en reparatie uitsluitend A-merk onderdelen. Alle werkzaamheden worden volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd en zonder sporen achter te laten in uw auto. Dat betekent dat u de originele fabrieksgarantie behoudt en dat alle auto’s welkom zijn voor onderhoud en reparatie. CarProf Bosklopper Doezum geeft standaard 24 maanden garantie op reparatie en arbeidsloon.

Hier zijn wij specialist in

Bij de APK check (algemene periodieke keuring) wordt uw auto door CarProf Bosklopper Doezum getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie.

Lees verder

Net als de rest van de auto heeft ook uw airco regelmatig een reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd.

Lees verder

Office hours

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 12:00
zondag Gesloten

De beste occasions vindt u bij CarProf Bosklopper Doezum

Kies uit 2 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion