Autobedrijf Bakkers Hank

CarProf Bakkers Hank

Welkom bij CarProf Bakkers Hank, uw autobedrijf voor alle merken. We zijn een allround BOVAG-autobedrijf, gevestigd in Hank, pal naast de A27. Bij onze garage kunt u onder andere terecht voor auto-onderhoud aan alle automerken, de APK check, autoreparatie en de complete bandenservice. Wij zijn een service georiënteerd bedrijf wat zich door middel van verschillende specialisaties en continue aandacht zowel focust op de particuliere als de zakelijke automobilist. Alles rond uw auto en mobiliteit vindt u bij ons. Voor zowel onderhoud, lease, verkoopadvies, occasions als accessoire-inbouw bent u bij ons aan het juiste adres! U bent bij ons te allen tijde van harte welkom!

Hier zijn wij specialist in

Bij de APK check (algemene periodieke keuring) wordt uw auto door CarProf Bakkers Hank getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie.

Lees verder

Net als de rest van de auto heeft ook uw airco regelmatig een reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd.

Lees verder

Office hours

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 08:00 - 12:00
zondag Gesloten

De beste occasions vindt u bij CarProf Bakkers Hank

Kies uit 7 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion