Ga voor de besteAPK keuring

 • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs
 • Geen verrassingen
 • De nummer 1 in kwaliteit

Afspraak maken

Bij de APK keuring wordt uw auto getest op de eisen voor veiligheid, milieu en registratie. De jaarlijkse APK-keuring is er om zeker te weten dat u weer veilig op weg kunt. Om dit zo goed mogelijk vast te stellen, controleert de APK-keurmeester een aantal vaste punten die van invloed zijn op het veilig functioneren van uw auto. Dankzij de keuring komen gebreken aan het licht. U weet zo op tijd waar uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft om gevaarlijke situaties op de weg te voorkomen.

APK
apk
apk

Wat doet CarProf bij de APK keuring?

Een CarProf monteur bekijkt de technische staat van uw auto en keurt deze volgens de voorgeschreven criteria. Zo worden uw remmen gecontroleerd en kijken we of uw auto niet teveel schadelijke stoffen uitstoot.

Andere punten waar wij op controleren zijn:

 • Kilometerstand check
 • Verlichting
 • Ruitenwissers
 • Controle onder de motorkap
 • Onderkant van de auto
 • Banden
   

Om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over de staat van uw auto, krijgt u een volledig rapport over de uitslag van de keuring. U kunt precies zien waarom uw auto goed- of afgekeurd is. U ziet ook meteen wat de kosten zijn, mochten er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. Dat is wel zo makkelijk.

Maak een afspraak

Is regulier onderhoud nodig naast de APK?

Bij de APK-keuring gaat het om iets anders dan regulier onderhoud. Tijdens de APK controleert onze monteur bijvoorbeeld of de dragende delen van uw carrosserie niet bedreigd worden door roest of dat de remmen nog goed functioneren. Hier gaat het om de veiligheid van uw auto. Dit zegt echter minder over de conditie van bijvoorbeeld de motor. De 'gezondheid' van de motor is afhankelijk van zaken die aangepakt worden tijdens het normale onderhoud, zoals een oliewissel of het plaatsen van een nieuw luchtfilter. Als u zich netjes aan de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsintervallen houdt, zal uw auto veel langer meegaan. Wij kunnen u ook adviseren over het onderhoud van uw auto.

Uw APK steunt ook het goede doel

Een autoband met voldoende grip kan bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing. CarProf staat voor kwaliteit en daarom doen onze vakkundige monteurs er elke dag alles aan om auto’s goed en veilig de weg op te laten gaan. Met onze APK actie benadrukken we de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid én geven we invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Gaat u voor uw APK naar CarProf, dan dragen wij € 0,50 af aan TrafVic-Kids. Dit project van Fonds Slachtofferhulp biedt specifieke behandelingen voor kinderen die nabestaande of slachtoffer zijn door een verkeersongeval. Lees meer.