Carprof Logo

24/7 pechhulp in heel Europa

CarProf Pechhulp Europa (29,95)

Met pech langs de weg, daar moet u toch niet aan denken. Als CarProf-klant hoeft u zich in dat geval gelukkig geen zorgen te maken. Met de CarProf Pechhulp bent u namelijk, wanneer uw auto niet meer rijdt, overal in Europa snel geholpen. En dat voor maar €29,95 per jaar! Dat is gemiddeld €100,- goedkoper dan de pechhulp van andere aanbieders.

HOE IS DAT MOGELIJK?
Naast de samenwerking met AutoAssistentie-team (AA-team), voldoen onze garages aan strenge eisen op het gebied van reparatie en onderhoud. Een auto die in onderhoud is bij CarProf zal daarom ook niet snel met pech komen te staan.

ELKE AUTO IS WELKOM
Deze service geldt voor alle personenauto's met een Nederlands kenteken (<3500 kg) en is geheel onafhankelijk van de leeftijd of het aantal kilometers. Het is heel simpel: is uw auto regulier in onderhoud bij CarProf, dan kunt u gebruikmaken van de CarProf Pechhulp. Binnen Nederland worden andere bestuurders in uw auto ook geholpen, zowel bij particulier- als zakelijk gebruik. Buiten Nederland gelden er andere voorwaarden voor zakelijk gebruik (o.a. verhuur en het delen van auto's). Bij verkoop vervalt de CarProf pechhulp, behalve als de auto bij een CarProf vestiging in onderhoud blijft

OVERSTAPPEN IS EENVOUDIG
Als u al een pechhulpverzekering heeft lopen, is het mogelijk om deze door CarProf op te laten zeggen. Zo kunt u eenvoudig overstappen. De CarProf Pechhulp heeft bovendien geen stilzwijgende verlenging. U wordt vooraf geïnformeerd wanneer de CarProf Pechhulp afloopt, zodat u tijdig en vrijwillig kunt verlengen.

Overigens verlossen we u met de CarProf Service Card ook van alle kleine ergernissen.

Download voorwaarden
CarProf 159679