Carprof Logo

De specialisten van CarProf beschikken over de juiste kennis van alle merken

Diagnose

Op zoek naar auto diagnose? Heeft u een auto storing en zoekt u een diagnosespecialist die het probleem kan verhelpen? De specialisten van CarProf beschikken over de kennis en de diagnose apparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden.

Storingen, waarschuwingen en andere meldingen

Een moderne auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen. Deze worden aangestuurd door een centrale computer. Dit maakt auto's slimmer, maar ook complexer. Als uw auto een probleem heeft, kunnen er verschillende storingen en meldingen verschijnen. Als het om ruitenwisservloeistof gaat, is dat vanzelfsprekend eenvoudig om op te lossen. Bij een storing in het motormanagement is het echter verstandig om uw auto uit te laten lezen bij een CarProf diagnose specialist.

DE JUISTE DIAGNOSE BIJ CARPROF

De monteurs van CarProf worden regelmatig bijgeschoold. Ook obscure storingen zijn daarom geen probleem voor de specialisten van CarProf. Als het probleem gevonden is, wordt eerst een duidelijke offerte gemaakt. Met uw goedkeuring gaan we daarna aan de slag om de storing te verhelpen.