Menu

Direct een offertevoor uw airco

Direct berekenen

Airco

WAAROM EEN AIRCOCHECK?

Een goed functionerend aircosysteem zorgt onder alle omstandigheden voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid. Daarnaast helpt de airco in zowel de zomer als de winter tegen het beslaan van ramen.

Ook de airco heeft onderhoud nodig. Hoewel een airco een gesloten systeem is, verliest elke airco koelmiddel. Het koelmiddel bevat ook smeermiddel wat een lange levensduur garandeert. Komt uw koelmiddel onder een kritisch niveau, dan werkt het systeem niet (goed) meer. Uw aircopomp kan dan drooglopen en overmatig slijten. Met vaak hoge kosten van dien.

Wanneer een aircocheck?

Bij CarProf adviseren wij u om uw aircosysteem jaarlijks te laten controleren. Daalt de temperatuur in uw auto in de zomer niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten in de winter langer? Vreemde geuren in de auto? Dan is uw aircosysteem waarschijnlijk onder niveau en werkt niet meer optimaal.

Inspectie

Bij de aircocheck doen we een visuele inspectie, controleren we de bediening, checken we het interieurfilter (pollenfilter) en voeren we een temperatuurmeting uit. Uiteraard kunt u hierop wachten