CarProf Reparatie
  • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs
  • Geen verrassingen
  • De nummer 1 in kwaliteit

Vind uw vestiging

Reparatie aan uw auto?Bij CarProf zijn alle merken welkom

Een niet goed werkende airco, een defecte accu of een kapotte band: bij CarProf staan wij voor u klaar om de reparatie uit te voeren. Dit kan uiteraard ook in combinatie met auto-onderhoud en de APK. Wij maken uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen. Over de kwaliteit hoeft u nooit in te zitten.

24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon

CarProf staat voor kwaliteit. Door gebruik te maken van A-merk onderdelen en de inzet van monteurs met veel vakkennis bieden wij 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon.

 

Waarom CarProf?

Moet er iets gerepareerd worden aan uw auto? Dan is het wel zo fijn om te weten dat uw auto in goede handen is. Bij CarProf werken we met vakkundige monteurs, moderne apparatuur, de juiste technische kennis en A-merk onderdelen. Wij hebben vertrouwen in onze service en de kwaliteit die wij bieden. Daarom ontvangt u 24 maanden garantie op alle reparaties en arbeidsloon.

 

Zorgeloos onderweg met CarProf Pechhulp

CarProf Pechhulp biedt u de beste hulp voor onderweg in Nederland en de rest van Europa. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken en kunt u vertrouwen op onze service. De pechhulppas is er voor alle CarProf-klanten en kost € 34,95 per jaar. Vraag hem bij ons aan. Lees hier de CarProf pechhulp voorwaarden.

Mogelijke reparaties aan uw auto: