Trekhaak monteren in de buurt
  • 24 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon
  • Vakkundige monteurs
  • De nummer 1 in kwaliteit

Vind uw vestiging

Trekhaken monterenop alle automerken

Bij CarProf kunt u terecht voor trekhaakmontage op alle automerken. Het monteren van de trekhaak en de bijbehorende bekabeling vereist de juiste kennis en kunde. Onze professionele monteurs hebben die expertise in huis hebben. In combinatie met onze A-merk onderdelen kunt u bij CarProf een betrouwbare montage verwachten.

 

Trekhaakvakkundig gemonteerd

Voor vrijwel alle auto modellen leveren we een passende trekhaak. U kunt dan een aanhanger zoals een caravan, vouwwagen of een trailer trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Kortom, met een trekhaak vergroot u de gebruiksmogelijkheden van uw auto enorm! Voor veilig transport zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Plan een afspraak bij u in de buurt

 

  • Vaste trekhaak: deze heeft een vaste kogel die altijd zichtbaar is, ook als u de trekhaak niet gebruikt. Dit is vaak de voordeligste keuze.
  • Afneembare trekhaak: deze trekhaak heeft een losse kogel, die u alleen voor het trekken van een aanhangwagen aan uw auto klikt. Meestal is het montagepunt geheel onzichtbaar wanneer de trekhaak niet gebruikt wordt. De afneembare trekhaak is niet alleen mooier, het is soms ook noodzakelijk vanwege de plaatsing van het nummerbord of het mistachterlicht op de auto.
  • Wegklapbare trekhaak: deze trekhaak heeft een vaste kogel die wanneer u hem niet gebruikt achter de bumper van de auto verborgen is. Met een druk op de knop of door aan een hendel te trekken maakt u de vergrendeling los en klapt de trekhaak op zijn plaats. Na gebruik klapt u hem op dezelfde manier weer terug.