Autoruit repareren in de buurt
  • 24 maanden garantie
  • Afspraak is afspraak
  • Garage voor alle merken

Vind uw vestiging

Schade aan uw autoruit?CarProf repareert en vervangt

De veiligheid voor u en de weggebruikers om u heen vinden wij erg belangrijk. Goed zicht door uw voor, zij- en achterruit draagt bij aan deze veiligheid. Heeft u een ster in uw ruit, een barst of andere glasschade? Neem dan contact met ons op zodat wij uw ruit snel kunnen repareren en/of vervangen.

Wat kost het vervangenof herstel van de autoruit?

De kosten voor het vervangen en reparatie van de autoruit kan erg verschillen. Dit heeft te maken met welke autoruit vervangen moet worden en voor welke auto dit moet gebeuren. Laat u informeren door één van onze CarProf vestigingen.

 

Drie tips om schadeaan uw ruit te voorkomen

  1. Temperatuurwisselingen in uw auto kunnen zorgen voor ruitschade door de extra spanning die ontstaat in het glas. Zet daarom bij koud of warm weer de airco niet meteen op de hoogste stand.
  2. Pas uw snelheid en rijgedrag aan als er aan de weg wordt gewerkt of als u ziet dat de weg verouderd is. De kans is dan groter dat er losse steentjes op de weg liggen die tegen uw ruit kunnen aanspringen.
  3. Houdt ook rekening met de auto of vrachtwagen voor u. Door voldoende afstand te houden voorkomt u dat opspringende steentjes tegen uw ruit aankomen. Ook voorkomt u dat losliggend materiaal bij volgeladen vrachtwagens tegen uw auto aankomt. Uiteraard is genoeg afstand houden altijd belangrijk en veiliger