Uitlijnen auto en kosten
  • 24 maanden garantie
  • Afspraak is afspraak
  • Garage voor alle merken

Vind uw vestiging

Auto uitlijnenbij CarProf

Wanneer uw auto goed is uitgelijnd zal u dit merken in het brandstofverbruik en bandenslijtage. Het is daarom goed om uw auto te laten uitlijnen. Uw veiligheid staat bij ons voorop en een goede wegligging is hierbij erg belangrijk. De banden zijn tenslotte het enige onderdeel dat de weg raakt. Bij CarProf gebruiken we moderne apparatuur zodat de wielen exact kunnen worden afgesteld.

Kosten uitlijnen auto

Onze monteurs werken met de meeste moderne apparatuur. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alle werkzaamheden aan uw auto bij CarProf professioneel worden uitgevoerd. Het uitlijnen van uw auto hoort daar ook bij. De kosten voor het uitlijnen verschilt per auto en model. Voor een prijsopgave voor uw auto kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wanneer moet u de autobanden uitlijnen

Er zijn verschillende momenten wanneer het goed is om uw auto te laten uitlijnen. Soms kunt u dit zelf merken:

  • Merkt u dat de auto naar links of rechts uitwijkt?
  • Stuurt de auto zwaar of licht?
  • Ziet u bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de autoband?
  • Bent u tegen een stoeprand of door een diepe kuil gereden?

Bij CarProf helpen wij u graag verder. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Vind uw vestiging

Uitlijnen auto in de buurt

Wat is het verschil tussen auto uitlijnen en banden balanceren?

Naast uitlijnen auto kunnen we bij CarProf uw banden balanceren. Dit voor optimaal rijcomfort en veiligheid. Maar wat is het verschil tussen deze twee werkzaamheden?

  • Bij het uitlijnen van uw auto wordt er gekeken naar de stand van uw wielen. De wielen worden bijgesteld wat zorgt voor een optimale wegligging.
  • Het balanceren van uw autobanden voorkomt trillingen tijdens het rijden. Dit zorgt ervoor dat bij elke snelheid de wielen constant blijven draaien.

 

CarProf bandenwissel, bandenreparatie en aanschaf van nieuwe autobanden

Bij CarProf kunt u terecht voor een complete bandenservice. Onze CarProf autobedrijven leveren voordelige en kwalitatieve autobanden geschikt voor uw auto. Of het nu gaat om winterbanden, zomerbanden of all season banden. Heeft u een lekke band? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Vind uw vestiging

Uitlijnen auto in de buurt