CarProf sluit 100ste vestigingaan in Etten-Leur

  • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs

  • A-merk onderdelen

  • 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon

Vind uw vestiging

Garageformule Carprof, die startte in 2014, heeft onlangs met de aansluiting Auto Hommel in Etten-Leur zijn 100ste vestiging aangesloten. Zo meldt het concept vandaag.

"Wij waren op zoek naar een sterke business partner voor nu maar ook voor de toekomst. Iemand die met ons meedenkt met alles wat op ons als autobedrijf gaat afkomen. Denk bijvoorbeeld aan elektrische en hybride voertuigen, pechhulp, het bedienen van de zakelijke markt of marketingondersteuning", zegt eigenaar Patrick Hommel.

CarProf garageformule 100ste autobedrijf

De groei van het landelijke netwerk is de afgelopen maanden aanzienlijk toegenomen, meldt CarProf, die in 2020 nog 75 vestigingen telde. "We gaan heel selectief te werk bij de aanstelling van onze nieuwe leden", aldus formulemanager Harold van Gestel. "Een autobedrijf moet zeer kwalitatief en kundig zijn, maar daarnaast ook passen binnen onze familie."

Behalve Auto Hommel in Etten-Leur, meldt CarProf, onderdeel van de Alliance Automotive Group Benelux, nog meer aansluitingen voor de komende periode. Op dit lijstje staan: Cars4all in Bedum, Dennis Mulder in Winschoten, Autostrada in Roosendaal, Auto Smeeing in Soest, Van Harten in Zwolle, Spiering & Pluym in Delfgauw, AutoRaggers in Heerenveen, Spiering & Pluym in Rotterdam, Gebroeders Haaker in Badhoevedorp, Doornekamp in Leusden, Ekelschot in Kaatsheuvel.

Geplaatst 23 maart 2021