Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Vlissingen | CarProf De Voogd Vlissingen

Met behulp van de APK-keuring weet u zeker dat uw auto voldoet aan de regels op gebied van verkeersveiligheid en milieu (uitstoot). Tijdens de keuring worden de relevante onderdelen nauwkeurig gecontroleerd zodat u zeker weet dat er geen gebreken en risico's zijn. Als er gebreken zijn, kan CarProf De Voogd deze natuurlijk voor u verhelpen om te zorgen dat uw auto weer veilig de weg op kan. Is uw auto toe aan de jaarlijkse keuring? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers. Het is ook mogelijk om een beurt te combineren met de APK.

Verschil tussen APK en onderhoud?

Onderhoud is iets anders dan de jaarlijkse keuring. De keuring is niet meer dan een momentopname die ervoor zorgt dat u weet of u veilig met uw auto de weg op kunt. Om dat te bepalen, wordt er bijvoorbeeld gekeken naar zaken als de remmen en de uitlaat. Het onderhoud is daarentegen nodig om te zorgen dat uw auto, bijvoorbeeld, ook motorisch in goede conditie blijft. Een oliewissel is een belangrijk onderdeel van regulier onderhoud en kan om de 10.000 of soms om de 25.000 nodig zijn, dit hangt af van de voorgeschreven intervallen van de fabrikant. Om te zorgen dat uw auto lang meegaat, raden wij aan om deze voorschriften te volgen. De specialisten van CarProf De Voogd in Vlissingen voorzien u graag van advies.

Wat doet CarProf De Voogd bij de APK?

Meer weten over APK Vlissingen? De keurmeester weet precies welke punten gecontroleerd moeten worden en aan welke eisen bepaalde onderdelen moeten voldoen. Zo moeten de remmen getest worden op de remmenbank en mag de uitlaat niet meer uitstoten dan een bepaalde hoeveelheid.

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak