Menu

Ervaringen

Bekijk hieronder de laatste klantervaringen

G. uit Drunen
2019-03-28
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Top-bedrijf. Klein in mensen, maat groots in zijn prestaties, vele malen beter dan menig mega of grote auto groep, in onze ervaringen. we komen er al jaren met meerdere autos en afspraak is afspraak en ik vraag me vaak af hoe ze het voor die prijzen kunnen doen. Echt een fijne ervaring
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
John uit Drunen
2019-03-07
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Al jaren tevreden over het onderhoud, hier wordt nog meegedacht om zo betaalbaar mogelijk zaken als wielen, banden enz. Aan te schaffen en te monteren.
Kundige monteurs.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 9
John uit Drunen
2019-03-07
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Al jaren tevreden over het onderhoud, hier wordt nog meegedacht om zo betaalbaar mogelijk zaken als wielen, banden enz. Aan te schaffen en te monteren.
Kundige monteurs.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 7 Gemiddeld: 8
Angela uit 's Hertogenbosch
2019-01-16
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Uw heeft mooie en goede auto te koop.
Service: 5 Deskundigheid: 3 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 6
Piet uit Valkenburg
2018-12-26
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Prima ontvangst heel vriendelijk.
Service: 0 Deskundigheid: 0 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 8
Max uit Haarsteeg
2018-05-22
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Wilbert uit Ierlandlaan 11
2018-03-07
Reden bezoek: Andere reden
Beveelt dit bedrijf aan: ja

in een woord gezegd TOP , Klantvriendelijk gemoedelijk eerlijk , vriendelijk , mijn eerste auto gekocht in 1981 een Mazda 818.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
Anoniem uit Kaatsheuvel
2018-02-08
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Bij dit familiebedrijf is eigenlijk alles ok, ze zijn heel flexibel. Ik kom hier al ca 18 jaar. Terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee in de koffiecorner, kun je even doorwerken, boekje lezen, tv kijken, ook aan de kleintjes is gedacht en anders kun je gewoon even lekker het dorp in. Je wordt netjes tijdig geïnformeerd, zodat je niet met een ellenlange rekening wordt verrast.
ook als je een keer onderweg met panne staat, doen ze hun uiterste best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 10
Marion uit Tilburg
2018-02-07
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Wij hebben hier diverse occasions gekocht (allen Mazda) en zijn erg te spreken over de vakkundigheid en vriendelijkheid waarmee wij worden geholpen in onze keuze. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en niets opgedrongen. Ook bij de aflevering wordt tijd genomen om alles nog even door te lopen. Kortom, een bedrijf waar men tijd neemt voor de klant.
Service: 9 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
M. uit Den Bosch
2017-09-14
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Je wordt altijd netjes en goed behandeld zoals je als klant behandelt wilt worden. Geen arrogantie en jasje dasje, kundig personeel met verstand van zaken. Ik ben al 31 klant bij Autobedrijf Schoonen en altijd met volle tevredenheid geholpen! No-nonsense en zeer prettig familiebedrijf!
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Bekijk online de reacties