Menu

Ervaringen

Bekijk hieronder de laatste klantervaringen

Max uit Haarsteeg
2018-05-22
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Wilbert uit Ierlandlaan 11
2018-03-07
Reden bezoek: Andere reden
Beveelt dit bedrijf aan: ja

in een woord gezegd TOP , Klantvriendelijk gemoedelijk eerlijk , vriendelijk , mijn eerste auto gekocht in 1981 een Mazda 818.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
Anoniem uit Kaatsheuvel
2018-02-08
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Bij dit familiebedrijf is eigenlijk alles ok, ze zijn heel flexibel. Ik kom hier al ca 18 jaar. Terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee in de koffiecorner, kun je even doorwerken, boekje lezen, tv kijken, ook aan de kleintjes is gedacht en anders kun je gewoon even lekker het dorp in. Je wordt netjes tijdig geïnformeerd, zodat je niet met een ellenlange rekening wordt verrast.
ook als je een keer onderweg met panne staat, doen ze hun uiterste best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 10
Marion uit Tilburg
2018-02-07
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Wij hebben hier diverse occasions gekocht (allen Mazda) en zijn erg te spreken over de vakkundigheid en vriendelijkheid waarmee wij worden geholpen in onze keuze. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en niets opgedrongen. Ook bij de aflevering wordt tijd genomen om alles nog even door te lopen. Kortom, een bedrijf waar men tijd neemt voor de klant.
Service: 9 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
M. uit Den Bosch
2017-09-14
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Je wordt altijd netjes en goed behandeld zoals je als klant behandelt wilt worden. Geen arrogantie en jasje dasje, kundig personeel met verstand van zaken. Ik ben al 31 klant bij Autobedrijf Schoonen en altijd met volle tevredenheid geholpen! No-nonsense en zeer prettig familiebedrijf!
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
huub uit waalwijk
2017-09-13
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

zeer goed bedrijf klantvriendelijk en betrouwbaar
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
Jan uit Drunen
2016-10-07
Reden bezoek: Andere reden
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Ik rijd al 34 jaar Mazda geleverd en onderhouden door garage Schoonen. Geweldige service, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Nog nooit een negatieve ervaring gehad.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
alex uit den bosch
2016-10-07
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 8 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
Jeoffrey uit Den Bosch
2016-10-07
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Auto bedrijf Schoonen is een goed en betrouwbaar bedrijf.
Ze staan altijd voor je klaar, ook als je onaangekondigd langs komt met een probleem.
Er werken mensen die verstand hebben van auto's en hebben een goede service zonder air en poespas.
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Arent uit Waalwijk
2016-10-07
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Super bedrijf! Afspraak is afspraak met daarbij goeie service!
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Bekijk online de reacties