Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Schoonhoven | CarProf Schakel Schoonhoven

Om de verkeersveiligheid te waarborgen en de schade aan het milieu te beperken zorgen we dat alle auto's aan bepaalde eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd met de jaarlijkse APK-keuring. Deze keuring checkt of uw auto in goede staat is. Als er gebreken zijn dan kunnen deze tijdig aangepakt worden. Is uw auto weer toe aan de APK keuring van dit jaar? Bij CarProf Schakel in Schoonhoven kunt u terecht voor vakkundige keuring voor alle merken.

De belangrijke verschillen tussen onderhoud en APK-keuring?

De APK is slechts een momentopname om te bekijken of uw auto wel veilig is. Dit is zeer belangrijk, maar niet hetzelfde als de onderhoud die ook nodig is om uw auto mechanisch in topconditie te houden. Wat een auto precies voor onderhoud nodig heeft, en wanneer, dat is voorgeschreven door de fabrikant. In deze voorschriften kunt u zien wanneer de olie bijvoorbeeld gewisseld moet worden. De olie is cruciaal voor goede smering van de motor en een lang leven van de auto. Heeft u advies nodig over onderhoud? CarProf Schakel in Schoonhoven kan u vertellen wat uw auto nodig heeft.

Wat doet CarProf Schakel bij de APK?

Meer weten over APK Schoonhoven? Tijdens de keuring worden altijd dezelfde vaste punten gecontroleerd door de keurmeester. Remt de auto nog goed, stoot de auto niet teveel uit (wat een bedreiging is voor het milieu)?

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak