Carprof Logo

Onze gemiddelde score:

Er is nog geen score bekend.

score Score

klanten vertellen

Beoordeel Huiskes van Zummeren

Vraag hier een offerte aan

licenseplate NL

Maak een afspraak

CarProf Huiskes van Zummeren

Welkom bij CarProf Huiskes van Zummeren. Wij zijn uw autobedrijf in Schaijk en omgeving voor onder andere auto-onderhoud, de APK keuring en reparatie van alle automerken ongeacht leeftijd. U als klant staat bij ons voorop. Het draait allemaal om uw tevredenheid, veiligheid en uw mobiliteit. Dit is ons doel en dat bereiken wij door vakkundig advies te geven en service te verlenen op hoog niveau. Vervolgens kunt u erop vertrouwen dat ons team betrouwbaar en professioneel werk uitvoert aan uw auto.

Huiskes is gestart in 2008 door Bas Huiskes. Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in de automotive sector nam hij het besluit om een eigen autobedrijf te starten. Bas ervaarde in die periode dat het onderscheidend vermogen van het autobedrijf zit in de mensen die er komen en niet in de auto’s. Als organisatie staan wij volledig achter deze bedrijfsfilosofie.

We zitten nooit stil, maar kijken altijd vooruit naar nieuwe mogelijkheden om onze service nu en in de toekomst te blijven garanderen voor u als klant. Auto Huiskes heeft zich na de overname van Automobielbedrijf van Zummeren dan ook per 1 juni 2020 aangesloten bij de CarProf garageformule. Op basis van heldere offerte, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf Huiskes van Zummeren zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. Daarnaast geven wij echte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op reparaties en arbeidsloon.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

U bent van harte welkom bij CarProf Huiskes van Zummeren.

Tot ziens in Schaijk.