Carprof Logo

Onze gemiddelde score:

8,7 Gebaseerd op 1 beoordelingen *
Service: 9,0
Deskundigheid: 9,0
Prijs / kwaliteit: 8,0
*) Uitgevoerd door klantenvertellen.nl
score 8,7 Score

klanten vertellen

Vraag hier een offerte aan

licenseplate NL

Maak een afspraak

Autogarage Dekkerautogroep Schagen

CarProf Dekkerautogroep in Schagen maakt deel uit van de Dekkerautogroep, een begrip op het gebied van mobiliteit in Noord-Holland. Voornamelijk bekend als Ford-dealer met 8 vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, Zaandam en Zwaag. Bij CarProf Dekkerautogroep Schagen kunt u terecht voor onderhoud van alle automerken en verkoop van nieuw en gebruikte auto's.

Servicegebied

CarProf Dekkerautogroep is een autogarage voor alle merken. We voorzien in auto-onderhoud voor de gemeente Schagen en omstreken.

Aanvullende dienstverlening

Naast onderhoud en reparaties van alle merken en verkoop van (nieuw & gebruikte) auto's kunt u bij CarProf Dekkerautogroep Schagen ook terecht voor APK-keuringen, schadeherstel, bandenservice & verzekeringen.

AUTOGARAGE VOOR ONDERHOUD VAN ALLE MERKEN

CarProf Dekkerautogroep Schagen is een autogarage voor alle merken. Dat betekent dat u bij ons autobedrijf terecht kunt voor professioneel onderhoud en reparatie, ongeacht het merk of de leeftijd van uw auto. Dit geldt ook voor nieuwe auto's. Deze kunnen wij voor u onderhouden en repareren met behoud van fabrieksgarantie. Wij werken volgens het boekje en met originele onderdelen. Daarnaast kunt u bij CarProf Dekkerautogroep rekenen op 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.

Er is altijd een passende occasion voor u

Hieronder enkele recent toegevoegde occasions

Ford Transit Connect Trend L1 1.5 TDCi Euro 6.2, 75pk

Ford Transit Connect

Bouwjaar
2018
Km. stand
1.999
Brandstof
Diesel
Prijs
€ 15.445,- (excl.)
Ford EcoSport 1.0 EcoBoost 125pk ST-line

Ford EcoSport

Bouwjaar
2018
Km. stand
1.999
Brandstof
Benzine
Prijs
€ 27.945,-