Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Oudenbosch | CarProf Kessel

De Algemene Periodieke Keuring is er om te kijken of uw auto aan alle eisen voldoet als we het hebben over verkeersveiligheid en milieu (uitstoot). Met de keuring bent u in staat om op tijd te constateren of er problemen kunnen ontstaan die gevaarlijk zijn voor milieu en verkeersdeelname. Is uw auto weer toe aan de APK? CarProf Kessel is dé garage voor reparatie, onderhoud en APK voor alle merken.

Wat is anders aan de APK dan onderhoud?

Er is een belangrijk verschil tussen normaal onderhoud en APK. De APK is er puur om te bepalen of uw auto nog wel veilig is. Functioneren de remmen nog goed? Laat de uitlaat niet teveel uitstoot door? Dat zijn bijvoorbeeld dingen die gecontroleerd worden tijdens de keuring. Onderhoud, aan de andere kant, is er om te zorgen dat uw auto ook bijvoorbeeld motorisch in goede staat blijft. Welk onderhoud wanneer nodig is, is voorgeschreven door de fabrikant. Zo kan om de 20.000 kilometer een oliewissel nodig zijn, dit verschilt per auto en wordt duidelijk aangegeven door de fabrikant van uw auto. Natuurlijk kunt u ons ook raadplegen voor meer informatie over onderhoud en wanneer u dit het beste uit kunt laten voeren.

Wat doet CarProf Kessel bij de APK?

Meer weten over APK Oudenbosch? Alle punten die van belang zijn voor de veiligheid van uw auto worden nauwkeurig bekeken door de keurmeester.

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak