Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Montfoort | CarProf De Goey

De jaarlijkse APK-keuring is er om te bepalen of de auto's in het Nederlandse verkeer voldoen aan de eisen op het gebied van milieu- en verkeersveiligheid. Is uw auto weer toe aan de jaarlijkse APK-keuring? De specialisten van CarProf De Goey in Montfoort kunnen uw auto voor u keuren.

Wat is het verschil tussen APK en onderhoud?

De APK is niet hetzelfde als normaal onderhoud. De APK is er om zeker te weten dat uw auto veilig is als het gaat om de verkeersveiligheid en het milieu (stoot uw auto niet meer uit dan maximaal is toegestaan?). Tijdens de keuring wordt er dan ook uitvoerig gekeken naar de onderdelen die in dat opzicht bepalend zijn, zoals de remmen en de uitlaat. Daarnaast is er echter ook het reguliere onderhoud. Dit gaat voornamelijk om onderhoud dat door de fabrikant is voorgeschreven. Zo kan het na een vaste periode of aantal kilometers nodig zijn om de olie en het oliefilter te verversen. Als u zeker wilt weten dat uw auto lang mee gaat, raden wij aan de auto te laten onderhouden aan de hand van deze fabrieksvoorschriften. Het combineren van de APK-keuring met een beurt kan natuurlijk ook. Neem gerust contact op met CarProf De Goey voor meer informatie.

Wat doet CarProf De Goey bij de APK?

Wilt u meer weten over wat APK Montfoort precies inhoudt? De keurmeester kijkt tijdens de keuring naar het functioneren van bepaalde onderdelen, zoals de remmen en de uitlaat, die bepalend zijn voor milieu en verkeersveiligheid.

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak