Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Maarssen | CarProf Maarssen

Met behulp van de algemene periodieke keuring kunt u laten bepalen of uw auto aan alle regels voldoet als het gaat om uw veiligheid en die van uw omgeving. Dat betekent dat tijdens de keuring bijvoorbeeld gekeken wordt naar het functioneren van de remmen, de uitlaat en andere onderdelen. Zijn er gebreken? U weet dan tijdig dat deze verholpen moeten worden om zo risico's te voorkomen. Bent u op zoek naar een goed adres voor de AKP? CarProf Maarssen kan deze vakkundig voor u uitvoeren.

Onderhoud en APK; de verschillen

Onderhoud is niet hetzelfde als de APK. Dat misverstand kan soms voorkomen. Het is daarom goed om te weten dat de APK vooral bedoeld is om te bepalen of uw auto veilig is. Dat zegt echter niets over de staat van onderhoud als we kijken naar het motorische gedeelte van uw auto. Is de olie oud? Is het luchtfilter ernstig vervuild? Dit zijn zaken die de levensduur van uw auto beperken. Voorkom onnodige kosten en laat het onderhoud op tijd uitvoeren. De fabrikant heeft voorgeschreven wanneer uw auto bepaalde vormen van onderhoud nodig heeft. CarProf Maarssen kan dit onderhoud natuurlijk voor u uitvoeren en desgewenst combineren met een APK-keuring.

WAT DOET CARPROF MAARSSEN BIJ DE APK?

Meer weten over APK Maarssen? Onze specialisten weten precies welke punten gecheckt dienen te worden tijdens de APK om zeker te weten dat u veilig de weg op kunt:

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak