Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Leiden | CarProf Hemcar Leiden

Natuurlijk willen we dat alle auto's die zich in het Nederlandse verkeer begeven voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, niet alleen als het gaat om de banden en de remmen, maar ook wat betreft het milieu. Daarom is de APK-keuring zo belangrijk. Met deze keuring wordt gecontroleerd of uw auto in goede staat is of dat er juist gebreken zijn die aangepakt moeten worden. Dankzij de keuring weet u het op tijd en voordat het gevaarlijke situaties kan veroorzaken. Moet uw auto gekeurd worden? CarProf Hemcar in Leiden verzorgt betrouwbare keuringen, reparatie en onderhoud voor alle merken.

Wat is het verschil tussen APK en onderhoud?

De APK is echter niet hetzelfde als het onderhoud dat nodig is om uw auto in goede conditie te houden. De APK is een momentopname die voornamelijk kijkt naar de veiligheid van uw auto. Remt hij goed? Stoot de uitlaat niet teveel uit? Is het profiel van uw banden nog goed genoeg? Daar wordt naar gekeken bij de APK. Regulier onderhoud is anders, dit zijn de vormen van onderhoud die door de fabrikant zijn voorgeschreven om te zorgen dat uw auto zo lang mogelijk meegaat. Regelmatige oliewissels zorgen bijvoorbeeld voor de juiste smering van de motor in uw auto. Natuurlijk kunt u ook een gecombineerde afspraak maken zodat uw auto gekeurd wordt en gelijk ook een onderhoudsbeurt krijgt. Neem contact op met CarProf Hemcar in Leiden voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat doet CarProf Leiden bij de APK?

Meer weten over APK Leiden? De APK-keuring bestaat uit een controle van vaste punten. De keurmeester weet precies waar deze onderdelen aan moeten voldoen. Belangrijke onderdelen zijn bijvoorbeeld de uitlaat en het functioneren van de remmen (deze worden getest met de remmenbank).

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak