Carprof Logo

Onze gemiddelde score:

Er is nog geen score bekend.

score Score

klanten vertellen

Beoordeel Khan Almere Buiten

Vraag hier een offerte aan

licenseplate NL

Maak een afspraak

Carprof Khan Almere Buiten

Bij CarProf Khan Almere Buiten kunt u terecht voor alle merken. Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. CarProf geeft échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op reparaties en arbeidsloon. 

Onze auto’s beschikken over zeer lage km standen en uw fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd. Daarnaast bieden wij onze klanten uitstekende service! Wij bieden onze klanten vervangend vervoer en gratis haal- en brengservice. Deze service is bij ons vanzelfsprekend. Onze monteurs zijn topspecialisten in hun vak en zo streeft ons team naar maximale service.

Over ons

Ruim 26 jaar geleden besloot dhr. Y. Khan een nieuw avontuur aan te gaan. Hij startte in Almere zijn eerste autobedrijf, namelijk; Autobedrijf KHAN. In 2008 besloot zijn zoon, S. Khan, om fulltime zijn vader te steunen op de werkvloer. Zijn doel was om het bedrijf te laten groeien tot iets waar ze beiden trots op konden zijn.

Zogezegd, zo gedaan. Wat begonnen is als kleine onderneming, heeft zich ontwikkeld tot grootste universele autobedrijven groep van midden Nederland.

Wij beschikken inmiddels over 3 vestigingen, waarvan Autobedrijf KHAN BV; gevestigd in Almere-Buiten en KHAN Automotive BV; gevestigd in Almere-Stad en Autoschade Markerkant; gevestigd te Almere-Stad.

Samen met ons jong en dynamisch team hebben wij gebouwd aan de naam KHAN welke nu bekend staat als een duurzaam en betrouwbaar autobedrijf en zelfs is geregistreerd als officieel handelsmerk in het register van Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak maken, vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.