Menu

Bereken direct zelf uwOnderhoud of reparatie

Direct berekenen

Carprof Houten

Bij CarProf Houten kunt u sinds 2004 terecht voor onderhoud en reparatie van alle automerken. CarProf Houten is een echt familiebedrijf, met een persoonlijke sfeer, waar u als klant wordt herkend. Wij zijn trots op het feit dat wij een CarProf vestiging zijn, waarin wij ALLES rond mobiliteit onder één dak aanbieden. Ons team van enthousiaste technici wordt jaarlijks geschoold en zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle automerken! Klanten volledig ontzorgen en het waarmaken van verwachtingen staat bij CarProf Houten centraal. Dit vertaalt zich in een autobedrijf met onderscheidend hoge klantenwaardering.

Services CarProf Houten

Heeft u autopech of wilt u uw auto laten onderhouden? Bij CarProf Houten bieden wij verschillende services en dienstverlening aan op het gebied van auto-onderhoud. Wilt u iets kleins laten repareren? Ook dat kan met de CarProf Service Card. Het maakt niet uit welk merk auto u heeft, wij kunnen uw auto maken. Bovendien heeft u altijd 24 maanden garantie op alle onderdelen en reparaties. Waarom zo lang? Bij CarProf Houten leveren wij uitstekende services van hoogstaande kwaliteit. Zo scholen wij onze CarProf monteurs regelmatig bij én beschikken we over de nieuwste apparatuur. Wij verlenen de volgende services bij CarProf Houten:

  • Diagnose
  • Onderhoud (klein en groot)
  • Pechhulp
  • Airco check
  • Ruitenwissers check
  • Distributieriem vervangen
  • Remmen vervangen
  • Uitlaat vervangen

Servicegebied

CarProf Houten voorziet in auto onderhoud voor de regio Houten, 't Goy en Schalkwijk.

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18.00 uur
Dinsdag: 08:00 - 18.00 uur
Woensdag: 08:00 - 18.00 uur
Donderdag: 08:00 - 18.00 uur
Vrijdag: 08:00 - 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 14.00 uur

Contactgegevens


De Beste Autogarage

CarProf Houten is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes en de beste service.

 

Ervaringen
Wat vinden
onze klanten?

Bekijk online de reacties

Onze gemiddelde score:

8,9

Gebaseerd op 3 beoordelingen *

Service: 9,0 Deskundigheid: 9,0 Prijs / kwaliteit: 8,7

*) Uitgevoerd door klantenvertellen.nl

CarProf CarProf Houten 8,9 3
 

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak maken, vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.