Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Hooge Zwaluwe | CarProf Van Alphen

Met de APK-keuring krijgt u een helder overzicht van uw auto op gebied van de veiligheid. Remt uw auto nog goed? Lekt de uitlaat niet (wat schadelijk is voor het milieu)? Tijdens de keuring controleert de keurmeester alle punten die belangrijk zijn voor uw veiligheid en die van uw omgeving. Gebreken komen zo tijdig aan het licht zodat ze tijdig verholpen kunnen worden. Is het weer tijd voor de keuring van uw auto? Wij kunnen de auto professioneel voor u keuren. CarProf Van Alphen is namelijk een garage voor alle merken.

Onderhoud en APK, zijn ze allebei nodig?

De APK is een controle die in het leven geroepen is geroepen om de veiligheid van de voertuigen op de Nederlandse wegen te waarborgen. Het is echter niet meer dan een momentopname. Het is daarnaast van belang om het onderhoud uit te voeren dat voor is geschreven door de fabrikant van uw auto. Zo zorgen regelmatige oliewissels (om een bepaald aantal kilometer) dat de motor van uw auto goed gesmeerd is en lang mee zal gaan. Natuurlijk kunnen wij u ook vertellen wat voor onderhoud uw auto nodig heeft op basis van de kilometerstand en de leeftijd. Indien gewenst kunt u direct naast de APK ook een onderhoudsbeurt inplannen.

Wat doet CarProf Van Alphen bij de APK?

Meer weten over APK Hooge Zwaluwe? De volgende punten moeten aan bepaalde eisen voldoen en worden nauwkeurig gecheckt door onze keurmeester:

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak