Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Hank | CarProf Bakkers Hank

De Algemene Periodieke Keuring is bedoeld om te bepalen of uw auto voldoet aan alle eisen op het gebied van verkeersveiligheid en uitstoot. Het stelt u in staat om tijdig te constateren of er problemen zijn die gevaarlijk kunnen zijn voor milieu en deelname aan het verkeer. Moet uw auto APK gekeurd worden? CarProf Bakkers Hank is hét adres voor uw APK in Hank.

Wat is het verschil tussen APK en onderhoud?

De APK is wezenlijk anders dan regulier onderhoud. Onderhoud zorgt ervoor dat uw auto mechanisch in goede conditie blijft. Zo zorgt een oliewissel bijvoorbeeld dat uw motor goed gesmeerd blijft. Dat is een vorm van onderhoud die op vaste momenten uitgevoerd dient te worden om zeker te weten dat uw auto goed blijft functioneren. De fabrikant heeft voorgeschreven wanneer u dit onderhoud het beste uit kunt laten voeren. Bij de APK kijken we echter naar iets anders: voldoet uw auto aan alle eisen om veilig deel te nemen aan het verkeer en stoot uw auto niet teveel schadelijke stoffen uit? Zowel voor de APK-keuring als regulier onderhoud kunt u terecht bij CarProf Bakker in Hank. Het is ook mogelijk om een afspraak voor de APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

Wat doet CarProf Hank bij de APK?

Meer weten over APK Hank? Onze keurmeester kijkt naar alle punten die voorgeschreven zijn voor de APK. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het functioneren van de remmen en de verlichting.

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak