Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Gennep | CarProf Gennep

Veilig op weg met een auto die goed remt en niet teveel schadelijke stoffen uitstoot? De APK-keuring zorgt ervoor dat u zeker weet dat uw auto aan alle eisen voldoet. Als er gebreken zijn worden deze tijdig gezien door de keurmeester zodat u de gelegenheid heeft om ze te laten verhelpen voordat er gevaarlijke situaties ontstaan. CarProf is een garage voor alle merken, daarom bent u aan het juiste adres bij CarProf Gennep voor APK, advies, onderhoud en reparatie.

APK en onderhoud?

Wat is het onderscheid tussen regulier onderhoud en de APK? Met behulp van de APK wordt gecontroleerd of uw auto wel veilig is, dat wil zeggen: of uw auto voldoet aan belangrijke eisen op het gebied van de maximale uitstoot en verkeersveiligheid (remt uw auto bijvoorbeeld goed?). Het onderhoud is iets anders. De APK is slechts een momentopname die u vertelt of de auto veilig is. Regulier onderhoud zorgt dat uw auto goed blijft presteren en 'mechanisch gezond' is. Zo zorgt het verversen van de olie en het plaatsen van een nieuw oliefilter ervoor dat de motor goed blijft draaien en gesmeerd blijft. Wat voor onderhoud uw auto met welke intervallen nodig heeft, is door de fabrikant voorgeschreven. CarProf Gennep kan dit onderhoud, volgens de voorschriften, voor u uitvoeren.

Wat doet CarProf Gennep bij de APK?

Meer weten over APK Gennep? De APK bestaat uit de controle van een aantal vaste punten, zoals het controleren van de remmen en de uitlaat. De keurmeester weet precies aan welke eisen deze moeten voldoen en zal noteren of dit het geval is.

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak