Menu

Bereken direct zelf uwOnderhoud of reparatie

Direct berekenen

Carprof Culemborg

Bij CarProf Culemborg kunt u sinds 1977 terecht voor onderhoud en reparatie van alle automerken. CarProf Culemborg is een echt familiebedrijf, met een persoonlijke sfeer, waar u als klant wordt herkend. Wij zijn trots op het feit dat wij een autogarage zijn waar wij ALLES rond mobiliteit onder één dak aanbieden. Ons team van enthousiaste technici wordt jaarlijks geschoold en zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle automerken! Klanten volledig ontzorgen en het waarmaken van verwachtingen staat bij CarProf Culemborg centraal. Dit vertaalt zich in een onderscheidend hoge klantenwaardering.

Services CarProf Culemborg

Wij verlenen diverse auto-onderhoud services bij CarProf Culemborg: van airco checken tot remmen vervangen. Wat voor merk auto je ook hebt, u kunt bij ons terecht voor een reparatie of onderhoudsbeurt. Voor kleine problemen kunt u gebruikmaken van de CarProf Service Card. Al onze auto-onderhoud diensten zijn van hoge kwaliteit. Zo worden onze monteurs continu bijgeschoold én beschikken we over de modernste apparatuur. Bovendien heeft u altijd 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Dat noemen wij nou een goede service. U kunt voor de volgende diensten bij CarProf Culemborg terecht:

  • Diagnose
  • Onderhoud (klein en groot)
  • Pechhulp
  • Airco check
  • Ruitenwissers check
  • Distributieriem vervangen
  • Remmen vervangen
  • Uitlaat vervangen

Servicegebied

CarProf Culemborg is een autobedrijf dat voorziet in auto onderhoud voor Culemborg, Beusichem, Beesd, Tricht, Asch, Ravenswaaij en Leerdam.

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18.00 uur
Dinsdag: 08:00 - 18.00 uur
Woensdag: 08:00 - 18.00 uur
Donderdag: 08:00 - 18.00 uur
Vrijdag: 08:00 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 - 14.00 uur

Contactgegevens:

(Op de hoek van de Otto van Reesweg en de Vicarystraat.)

De Beste Autogarage

CarProf Culemborg is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes en de beste service.

 

Ervaringen
Wat vinden
onze klanten?

Bekijk online de reacties

Onze gemiddelde score:

9,3

Gebaseerd op 1 beoordelingen *

Service: 9,0 Deskundigheid: 9,0 Prijs / kwaliteit: 10,0

*) Uitgevoerd door klantenvertellen.nl

CarProf CarProf Culemborg 9,3 1
 

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak maken, vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.