Menu

Ervaringen

Bekijk hieronder de laatste klantervaringen

Nico uit BREDA
2018-05-21
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
Beveelt dit bedrijf aan: ja

prima ervaring met een klantvriendelijk en servicegericht bedrijf
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
Anoniem
2018-05-20
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 8 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 0 Gemiddeld: 9
Raf uit Breda
2018-05-08
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Ik zie nooit een inspectierapport van de APK-keuring, waarom niet ?
Service: 7 Deskundigheid: 7 Prijs / kwaliteit: 6 Gemiddeld: 7
Jan uit Breda
2018-05-07
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Snel een afspraak kunnen maken. Keurig gebeld, dat de airco hersteld zou moeten worden. Moter te van de ruitenwisser niet vervangen (zoals verwacht) maar met één druppeltje olie !
Auto op tijd klaar om opgehaald te worden.
Service: 8 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 8
K. uit Breda
2018-05-07
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Bedrijf werd aanbevolen door familie en kennissen, ben er geweest voor een kleine beurt.
Ben super tevreden over de service en eerlijke behandeling die je daar mag ontvangen als klant!
Ze hebben enkele minuten voor sluit uitgebreid onderzoek gedaan voor een vraag die ik had, echt super!!
Ga zo door, jullie hebben een nieuwe klant erbij !
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
J. uit Breda
2018-05-02
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Uitstekend!!!
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Babs uit Breda
2018-04-28
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Vriendelijk en professioneel personeel. Eerlijke prijzen en goede service. Schade is perfect hersteld. Apk keuringen ook prima.
Service: 8 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 8
I.M. uit Breda
2018-04-27
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Echt heel fijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel, dienstverlenend, denken ook in het belang van de klant, schappelijke prijzen.
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Eelco uit Breda
2018-04-27
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Goede service en bereidheid om snel iets te maken als dit mogelijk. Vriendelijke, klantvriendelijk en professionele monteurs.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 9
Martin uit Dongen
2018-04-25
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 8 Deskundigheid: 7 Prijs / kwaliteit: 7 Gemiddeld: 7
Bekijk online de reacties