Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Breda | CarProf Nuitermans

De Algemene Periodieke Keuring controleert of uw auto aan de eisen voldoet wat betreft veilige deelname aan het verkeer en de maximale uitstoot van uitlaatgassen. Uw auto wordt gecontroleerd op een aantal vaste punten om dit vast te stellen. Het profiel van de banden mag niet verder versleten zijn dan een bepaalde hoeveelheid en de dragende delen van het carrosserie mogen geen roest vertonen. CarProf Nuitermans is de garage voor alle merken. We kunnen zowel de APK als onderhoud en reparatie vakkundig voor u doen.

Wilt u direct een afspraak maken? Plan uw afspraak dan hier.

De verschillen tussen APK en onderhoud

Het uitvoeren van de APK betekent niet dat de auto ook goed onderhouden is. De APK is er namelijk puur om te controleren of de auto veilig is. Daarnaast is het ook verstandig om het onderhoud uit te laten voeren zoals het door fabrikant voorgeschreven is. Om een gegeven aantal kilometers moet bijvoorbeeld de olie ververst worden om goede smering van de motor te garanderen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere zaken zoals de bougies, het luchtfilter en de distributieriem. Als dit goed in de gaten houdt, zal de auto significant langer meegaan. Vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over goed onderhoud voor uw specifieke auto.

Wat doet CarProf Nuitermans bij de APK?

Meer weten over APK Breda? Wat voor onderdelen moeten aan specifieke eisen voldoen zodat de auto goedgekeurd kan worden?

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak