Menu

Ervaringen

Bekijk hieronder de laatste klantervaringen

Anoniem
2019-07-02
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Henk uit Eibergen
2019-06-27
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

geweldige service en altijd een leenauto beschikbaar bij een service/apk-beurt.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
geert uit winterswijk
2019-06-08
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 9
J. M. uit Doetinchem
2019-04-29
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Dit is mijn tweede keer dat ik mijn wagen bij Nijman breng dus veel ervaring heb ik niet. De ervaring die ik tot nu toe heb is zeer goed. Vergeleken met een ander Mitsubishi garage, waar ik eerst kwam, is het meer dan uitstekend te noemen. Dat ze meer kennis in huis hebben, dat hebben ze bij mij al bewezen.
Wat punten die me opvallen zijn: dat ze geen 'mooie praatjes' verkopen. Tot nu toe voor 100% nakomen wat ze zeggen, in goed overleg de reparaties uitvoeren, en met je financiële draagkracht op dat moment met je mee denken.
Voor zo'n garage rij ik wat kilometers extra en dan staat er dan ook volgens afspraak een leen auto te wachten. Een automaat, omdat ik zelf een automaat rij. Dus, tot nu toe krijgt Nijman een 9+.
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 9 Gemiddeld: 9
Gé uit Lochem
2019-04-25
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

heel prettige ervaring, niets wordt zonder overleg gedaan zodat je aan het eind van een servicebeurt niet voor een onverwachte verassing staat.
alles zeer vakkundig opgelost.ondanks dat ik een peugeot heb en geen Mitsubishi. super tevreden.
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Fons uit Haaksbergen
2019-04-24
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

klantvriendelijk en behulpzaam
Service: 9 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 9
Lennard uit Grubbenvorst
2019-04-23
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 10 Gemiddeld: 10
Bert uit Borculo
2019-04-17
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 8 Deskundigheid: 9 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 8
Herman uit Borculo
2019-04-16
Reden bezoek: Andere reden
Beveelt dit bedrijf aan: ja

het is gewoon een goed bedrijf waar je de monteurs ook nog kunt aanspreken wat een zeer prettig gevoel geeft
Service: 8 Deskundigheid: 8 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 8
Carrol uit Borculo
2019-04-15
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Beveelt dit bedrijf aan: ja

Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs / kwaliteit: 8 Gemiddeld: 9
Bekijk online de reacties