Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Arnhem | CarProf Autoservice van Duren

Kunt u nog veilig met uw auto rijden en zonder teveel schadelijke stoffen uit te stoten? De APK-keuring zorgt dat u het zeker weet. Tijdens de APK-keuring wordt gekeken naar het functioneren van de onderdelen van uw auto die zorgen voor uw veiligheid en die van het milieu. Is uw auto toe aan een nieuwe keuring? Vul op deze pagina uw kenteken in en u ziet direct wanneer uw auto gekeurd moet worden!

Afspraak maken

Direct een afspraak maken voor een APK-keuring? Dat kan ook. Klik op 'afspraak maken' om direct een keuring in te plannen!

Meer informatie over de APK

Er is een belangrijk verschil tussen APK en normaal onderhoud. De APK controleert in eerste instantie of uw auto nog voldoet aan de eisen op het gebied van verkeersveiligheid. Daarnaast wordt gekeken naar de uitstoot van schadelijke stoffen. Op die manier weet u of uw auto nog veilig is. Maar dat is niet hetzelfde als normaal onderhoud. Alleen als u ook tijdig het reguliere onderhoud uit laat voeren, weet u zeker dat uw auto ook motorisch goed blijft presteren. Wat voor onderhoud uw auto wanneer nodig heeft, is precies omschreven door de fabrikant. Als u het niet zeker weet, kunnen wij u natuurlijk ook adviseren.

Wat doet CarProf Autoservice van Duren bij de APK?

Tijdens de APK-keuring worden meerdere onderdelen en aspecten van de auto nauwkeurig gecontroleerd. Doen de remmen het nog? Hoe zit het met het profiel van de banden? Functioneert de verlichting goed? Daarnaast kijken we naar de volgende punten:

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak