De beste formulevoor een beter rendement

Wilt u meer weten over de voordelen van CarProf voor uw bedrijf?

Onze Formule Manager Harold van Gestel helpt u graag!

Maak een afspraak

Een compleet pakket aan services. Dat is wat de CarProf garageformule u biedt. Gesteund met de kennis van ons internationale netwerk ligt de focus van ons formule team op het verhogen van uw rendement, het aantrekken van nieuwe klanten met diverse campagnes, concepten en tools, het waarborgen van kwaliteit en het aanbieden van technische informatie en opleiding. Dit alles met volle aandacht voor onze formuledeelnemers. U heeft direct contact met het formule team wat u tevens een paar keer per jaar bezoekt om de samenwerking te bespreken en te zien hoe wij uw rendement nog verder kunnen verbeteren.

CarProf worden
Placeholder
Placeholder

CarProf is anders en biedt zekerheid

 1. CarProf rendementservice

  CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.
 2. TECH360

  CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.
 3. Effectieve marketing

  CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.
 4. Moderne, professionele uitstraling

  Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
 5. 24 maanden garantie voor uw klanten

  CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.
 6. Pechhulp

  CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

Kortom, CarProf is dé formulevoor een beter rendement

Graag vertellen wij u nog meer over CarProf tijdens een vrijblijvende ontmoeting.

Maak een afspraak

CarProf Fonds Slachtofferhulp

CarProf doneert €24.800aan TrafVic-Kids

Vandaag, 18 februari 2021, reikt de garageformule CarProf een cheque ter waarde van €24.800 uit aan Fonds Slachtofferhulp. Retail Marketing Manager Ivar Camps: “Dit is het totaalbedrag dat wij als CarProf samen met onze autobedrijven in heel 2020 hebben opgehaald met onze APK-actie.” Van elke uitgevoerde APK gaat €0,50 naar TrafVic-Kids, een project gericht op wetenschappelijk onderzoek en specialistische hulp voor kinderen die slachtoffer of nabestaande zijn van een verkeersongeval. “Met deze APK-actie benadrukken we de relatie tussen goed onderhoud en verkeersveiligheid.” Lees het volledige bericht.