De beste formulevoor een beter rendement

Wilt u meer weten over de voordelen van CarProf voor uw bedrijf?

Wij, Harold van Gestel en Sweis Ubels, helpen u graag!

Maak een afspraak

Een compleet pakket aan services. Dat is wat de CarProf garageformule u biedt. Gesteund met de kennis van ons internationale netwerk ligt de focus van ons formule team op het verhogen van uw rendement, het aantrekken van nieuwe klanten met diverse campagnes, concepten en tools, het waarborgen van kwaliteit en het aanbieden van technische informatie en opleiding. Dit alles met volle aandacht voor onze formuledeelnemers. U heeft direct contact met het formule team wat u tevens een paar keer per jaar bezoekt om de samenwerking te bespreken en te zien hoe wij uw rendement nog verder kunnen verbeteren. In 2020 gaven onze leden CarProf een 8,6 in het BOVAG ROSA onderzoek waardoor we de nummer 1 garageformule van Nederland zijn.

CarProf garage voor alle merken
De beste garageformule CarProf
De beste garageformule CarProf

CarProf is anders en biedt zekerheid

 1. CarProf rendementservice

  Een hoog rendement. Dat is het gewenste resultaat van uw onderneming. En continue verbetering van uw rendement. In samenwerking met WESP werken wij aan dit rendement.  
 2. Effectieve marketing ondersteuning

  Het CarProf marketingteam begeleidt u in al uw marketing- en communicatieactiviteiten. Vanuit CarProf's duidelijke positionering, sterke marketingstrategie en professionele uitingen ontwikkelt het marketingteam diverse multimediale campagnes en acties.
 3. CarProf Tools

  Als onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux kan de CarProf garageformule rekenen op krachtige internationale ondersteuning. In de vorm van kennis, inkoopkracht en innovatie. Als CarProf ondernemer profiteert u hier ook van. We zijn actief in het ontwikkelen van concepten en tools die leads genereren voor u als CarProf ondernemer. Gericht op de consument om met uw autobedrijf in aanraking te komen. Kentekenloket, LeaseProf, Private Lease, Pechhulp, online leads en vindbaarheid door onder andere een professionele website en Youvia, Klantenvertellen, Garagevergelijker.nl en Trekhaakofferte.nl.
 4. Moderne, professionele uitstraling

  Laat uw klanten weten dat u onderdeel uitmaakt van een sterke formule. Uw pand krijgt een moderne, professionele en op maat gemaakte CarProf-uitstraling, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw eigen identiteit. De huisstijl kunt u tevens doorvoeren op uw bedrijfswagens en in de werkplaats.
 5. 24 maanden garantie voor uw klanten

  U kunt uw klanten 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon bieden. Met behoud van fabrieksgarantie.
 6. Volledig assortiment A-merkonderdelen

  CarProf biedt u een volledig assortiment van automaterialen, equipment en gereedschappen. Dankzij een landelijk dekkend en modern distributienetwerk kunnen wij de benodigde onderdelen meerdere keren per dag aan u leveren  
 7. TECH360

  Toegang tot de data van alle automerken. De juiste opleidingen en technische ondersteuning voor uw monteurs. Kennis van- en opleidingen voor het onderhoud aan elektrische voertuigen. Daarmee bent u als deelnemer gewapend tegen alle nieuwe technologische ontwikkelingen in de Automotive Aftersales markt.

Kortom, CarProf is dé formulevoor een beter rendement

Graag vertellen wij u nog meer over CarProf tijdens een vrijblijvende ontmoeting.

Maak een afspraak

CarProf BOVAG tevredenheidsonderzoek

CarProf nummer 1 Garageformulebij BOVAG ROSA 2020

Uit het Relatie Onderzoek Samenwerkingsformules Autobedrijven (ROSA) van BOVAG waren de ondernemers het meest tevreden over CarProf met een cijfer 8,6. Ivar Camps, Retail Marketing Manager bij Alliance Automotive Group Benelux voor onder andere CarProf zegt over de beoordeling: ''Het automotive landschap verandert en blijft veranderen, daar hebben wij met onze garageformules tijdig en goed op ingespeeld. En dat blijven we ook doen. We zijn enorm trots op de uitslag van ROSA en de goede beoordelingen. Het gaat om creatief en innovatief zijn, snel schakelen, doen wat je belooft en dus nooit de klant uit het oog verliezen. Dat wordt gezien, dat blijkt immers duidelijk uit het onderzoek en merken wij nadrukkelijk ook bij de autobedrijven zelf.'' 

Met het in 2021 gelanceerde nieuwe concept NexDrive, waar u als CarProf deelnemer ook lid van kunt worden, spelen we in op de ontwikkelingen en technische veranderingen in de autobranche op het gebied van Elektrische en hybride voertuigen.