Met uw APK bij CarProfsteunt u Fonds Slachtofferhulp

 • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs
 • Geen verrassingen
 • De nummer 1 in kwaliteit

Afspraak maken

 

Bij de APK keuring wordt uw auto getest op de eisen voor veiligheid, milieu en registratie. De jaarlijkse APK-keuring is er om zeker te weten dat u weer veilig op weg kunt. Om dit zo goed mogelijk vast te stellen, controleert de APK-keurmeester een aantal vaste punten die van invloed zijn op het veilig functioneren van uw auto. Dankzij de keuring komen gebreken aan het licht. U weet zo op tijd waar uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft om gevaarlijke situaties op de weg te voorkomen. Wist u trouwens dat u met uw APK bij CarProf direct Fonds Slachtofferhulp steunt?

Placeholder
Placeholder
Placeholder

Wat doet CarProf bij de APK keuring?

Een CarProf monteur bekijkt de technische staat van uw auto en keurt deze volgens de voorgeschreven criteria. Zo worden uw remmen gecontroleerd en kijken we of uw auto niet teveel schadelijke stoffen uitstoot.

Andere punten waar wij op controleren zijn:

 • Kilometerstand check
 • Verlichting
 • Ruitenwissers
 • Controle onder de motorkap
 • Onderkant van de auto
 • Banden
   

Om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over de staat van uw auto, krijgt u een volledig rapport over de uitslag van de keuring. U kunt precies zien waarom uw auto goed- of afgekeurd is. U ziet ook meteen wat de kosten zijn, mochten er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. Dat is wel zo makkelijk.

Maak een afspraak bij u in de buurt. Er staat vervangend vervoer voor u klaar!

Vind uw vestiging

 

Is regulier onderhoud nodig naast de APK?

Een APK-keuring is niet hetzelfde als regulier onderhoud. Een APK is namelijk een visuele keuring en bij onderhoud gaan monteurs daadwerkelijk aan de slag. Tijdens de APK controleert onze monteur bijvoorbeeld of de dragende delen van uw carrosserie niet bedreigd worden door roest en of de remmen nog goed functioneren. Het gaat bij een APK dan ook om de veiligheid van uw auto. Dit zegt echter minder over de conditie van bijvoorbeeld de motor. De 'gezondheid' van de motor is afhankelijk van zaken die aangepakt worden tijdens regulier onderhoud, zoals een oliewissel of het plaatsen van een nieuw luchtfilter. Als u zich netjes aan de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsintervallen houdt, zal uw auto veel langer meegaan. Uiteraard helpen wij u ook graag aan advies over het onderhoud van uw auto.

Uw APK steunt ook het goede doel

Voldoende profiel op uw banden en goed werkende remmen maken het verschil bij een noodstop. Helder zicht op de weg dankzij functionerende ruitenwissers. Allemaal zaken die uw veiligheid en die van anderen in het verkeer verbeteren. Bij CarProf staan we voor kwaliteit en veiligheid. Wij werken met professioneel gereedschap en A-merkonderdelen. Onze autotechnici worden continue opgeleid en zorgen er graag voor dat uw auto in topconditie veilig de weg weer op kan.

Bij CarProf gaan we nog een stap verder in verkeersveiligheid. Niet alleen verzorgen onze autotechnici een kwalitatieve APK. Daar bovenop doneren wij per uitgevoerde APK € 0,50 aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp. Dit project biedt specifieke behandeling op basis van wetenschappelijk onderzoek aan kinderen die nabestaande of slachtoffer zijn van een verkeersongeval. In 2020 haalden we al €24.801,50 op! Doe ook mee, met een CarProf APK

 

Bekijk wat we doen tijdens een APK keuring

Altijd een APK bij u in de buurt

Al onze vestigingen zijn APK specialisten. Met meer dan 90 CarProfs zit er altijd een bij u in de buurt.

Maak nu een afspraak